Padahal anak dah 2 masih keliru😅

Salam ibu ibu , nak tanya saya pening sikit nak kira . Kalau pregnant kita nak kira macam mana ya ? Macam saya last period bulan 5 . Tarikh start period 2/5 habis 7/5 . So nak kena kira dari tarikh 2/5 atau 7/5 ?

4 Balas

hari pertama lepas habis period kalau ikut kn. tpi mcm sye hari tu nurse kira dri hari 1st period 😂 nasib bby pon scan ikut sama membesar nye 8w 😂😂

2y ago

Saya baru je pergi scan , kalau ikut tarikh period saya dah 8w tapi scan baru 6w , buku belum buka lagi

2/5 kira dari tarikh period pertama

Download apps dia

2/5 sis