kandungan

Assalammualaikum. Saya mgandung anak ke 2. Kalau ikut kiraan period sepatutnya sudah 10 minggu tp td scan kat KK usia baru 6 minggu. Kemunginkan tak menjadi. Ada tak ibu2 kat sini ada pengalaman macam saya. Boleh share? Terima kasih

1 Balas

sy msa awl pun mcm tu jgk...dr ckp mcm tu jgk...lps blik dri kk, trus suami p bli susu anmum...konsisten mnm tiap mlm sblm tdo...lps 2 mgu cek blik, bby dah besar dan sama tarikh dgn sptotnya