induce

Assalammualaikum.. Salam Jumaat Penghulu Segala Hari..Hari ni sya akan kena induce for early labour ( trdapat btu karang pada hempedu ) Doakn saya supaya dapat bersalin secara normal k.. Sebelum tu,sya minta maaf dri hujung rmbut sehingga hujung kaki,sekiranya sya ada mnyakitkan n menyinggung hati sapa² pn..samada sengaja atau pn x.. Doakan saya dan baby selamat dan sihat.. Doakan juga semoga semua urusan n proses untuk saya bersalin dipermudahkan dan berjalan dengan lancar..IN SHAA ALLAH AMIN... Doa² dri kmu semua amat saya harapkan.. Dihari yang baik & d bulan yg mulia ini,Semoga doa² kita semua didengari dan dimakbulkan oleh Allah S.W.T.. AMIN³...Rabbi Yassir Wala Tu'Assir..Rabbi Tammin Bil Khair.. #36weeks #earlylabour #induce #1stbaby #9yearswaitingforthis #semogadipermudahkan #inshaaAllah #Amin

induce
2 Balas

Waalaikummussalam. Semoga dipermudahkan! Chaiyokkk!! ❤️❤️❤️❤️

Bykkan berzikir ya, semoga dipermudahkan sgala urusan. Gudluck!!