Normal Atau Tak

Assalammualaikum Normal tak 28week baby 1.4kg..

12 Balas

normal sgt sis. saya next week baru scan untuk 28 week 😂 rasa nervous pulak sbb perut sy kecik je. harap harap bby berat cukup dan sihat

Normal rsnya..mcm sy dlu bby lahir 34minggu dh berat 2.1kg.. pakar kata klu rzki lahir ckup bulan bby akn lahir 3kg

Wslm. Sama mcm saya 🙋 Masa scan 28week, baby 1.4kg juga. Skg dah 37week, baby dah 3.2kg 😅

Sya time 31weeks 1,7 doct ckp norml..skrg dh 34wweks tk tau brp blm pg scan lgi..

sy scan 28weeks baru 900gm. Harapnya nanti baby lahir tak besar 🤗

saya sebelum ni 29w 1.66kg.. skrg 33w xtau laa berapa 😅

Okay je tu. Sy dh 33 minggu pregnant. Baby 1.8 kg

Baru lepas scan 28w berat baby 1.5kg. Hehehehhe

Harap ni membantu

4y ago

Alhamdulillah masa scan 26week bby ok... Uri pun ok.... Esk scan plk.... Mtk2 bby ok.... Uri dgn ketuban ok...

Last week scan. Anak sy 1.4kg 29w