Hamil 28week

Assalamualaikum selamat Pagi. Sy dah masuk 28week. Dr scan baby dah berat 1.4kg. Dr cakap normal. Boleh x ibu2 share berat baby ibu skrg??? Next week repeat minum air gula ke2 and cucuk kancing gigi ke2. Harap xsangkut. Sy doakan semoga kita semua dipermudahkan urusan #firstmom

17 Balas

waalaikumussalam wbt...Sye pun mase gi scan 28weeks pun 1.4kg jugak sis...rasenya normal lah.sebabnya Sye tgokk buku pink yg anak sulung 28weeks.berat 1 4kg juga. Sye xde repeat dh minum air gula.bile dh buka buku pink dh minum dh air gula.bile dh lekat GDM.xperlu lgi repeat dh.cuma buat BSP jer.cucuk kancing gigi sekali jer sye. Semoga dipermudahkan segala urusan semuanya.sye doakan...

2y ago

Gdm jgk ke? On diet x?

sy baru scan minggu lalu, berat bby kita sama 1.4 kg.. kata dr Normal jgn risau mommy🤗 semoga dipermudahkan segala urusan mommy ya.. Aamiin 🤲🏻

2y ago

InshaAllah semoga baby kita membesar ng baik🥰

walikumsalam, sy bru minggu lepas scan 28week.dr ckap berat baby 1.3kg normal jer sis, semoga kita ibu" trus kuat dan dipermudahkan segala urusan,amiiinnn

saya haritu scan 30w berat baby 1.3kg..doc kata kecik tp xde pape doc kate berat boleh naik lg ..ni semalam check 32w+ berat baby da 1.9kg 😊

sy scan msa 28w 1.44kg scan 32w 1.8kg scan plk 37w 2.6kg.. skrg 38w4d menunggu hri xtau lah berat baby brp plk naik...

2y ago

Byk kali lari berat baby. Xper InshaAllah semoga baby membesar ng baik dan dipermudahkan urusan bersalin sis yea

sy 28week brt baby 1.7kg normal lah tu sis kira ok dh xdelah berat sngat ,,baby sy lahir 3.4kg 38week 6hari lagi besar,,😅

wlaikumslm n slmat pgi smua.. mse scan bby 36w 3day 2.8kg.. smoga smua ibu² dpermudahkn sgla urusan.. aamiin

2y ago

Semoga dipermudahkan urusan kita bersama🤲🏻❤️

msa 28w bby sy berat 1.2kg je 😊 dc kata normal.. sy skrg dh msuk 33w ..smga diprmudahkan amiin

2y ago

Semoga dipermudahkan urusan bersalin kita nnti🤲🏻❤️

sy 28w 1.35kg . 33w 2.2kg . skrg 35w xtahu brpe berat. tggu 36w baru scan balik ...

29 week 1.1 kg 32 week 1.7 kg 36 week 2.4 kg.. kecik sikit doktor ckp