Hospital

Assalammualaikum nk tnya...berapa ya bill klau bersalin kt hospital kerajaa

2 Balas

Depend juga hospital kerajaan yg mana. Macam hospital kerajaan serdang dan Putrajaya, deposit saja rm800 Saya duduk cyberjaya tapi bersalin di kampung. Hospital temerloh, takde deposit. Check out keluar hospital bayar rm30 lebih je

4y ago

My wife HSA normal kalu 1st class ward pon tak lebih 1k

.. depends. Tpi xde lh smpai seratus. Kalau kerajaan murah je.. kecuali lh kalau ade kena bayar lain. Kalau stakat brsalin je, murah sje sis.

4y ago

Ouh yeka...terima kasih