pergerakan baby

Assalammualaikum... Nk tanya..knapa sy belum rasa baby gerak lagi ye ? Skrg dh masuk 20weeks..risau nya..normal ke ? Ada yg 20 weeks blum rasa lagi ke baby kick ?

1 Balas

Belum lagi kot sis. Saya 21 weeks baru anak gerak. Berombak perut.

4y ago

Hehe saya mungkin kulit perut tebal. Lambat sikit rasa,rasa denyut denyut je. Nanti bila baby dah gerak, kalau tak gerak pun kita jadi risau 🤭 sis jangan risau okay. Semoga sis dan anak sihat selalu sampai delivery