BETUL KE?

Assalammualaikum? Nak tanya sikit, kalau sesak nafas pada kehamilan 7bulan keatas itu adakah normal???? Hmm ?

20 Balas

Haha sama la kita. 7 bulan lebih juga. Dah la sesak nafas sebab paru2 makin sempit sbb baby membesar. Pastu time2 sekarang asyik kena pakai mask. Serious rasa tak cukup oxygen. Sabar je la 😂

Sama mcm sya terkadang rasa nak turunkan perot ni pastu klo dah oke pasang balik 😂 susah nafas so tido pun mcm tak selesa

Alami jugak skrg nk masuk 6 bulan. Time nak tido la biasa jd susah nk nafas..semput je rasa..semua posisi tido x kena😅

Waalaikumussalam, betul tu sis. Normal. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

Sy baru nak masuk 6 bulan pon dah rse...kadang2 rse sempit perut ke dada😅😅

Normal sis. Sbb baby makin membesar n space organ kita yg lain semakin sikit.

Normal sis,sbb baby semakin membesar dia menghimpit dada kita

Norml... Bby mkin bsr... Kwal nfs... Mkn kerp tp skit2

Saya tengah alami nya tiap mlm allahu 😣

Waalaikumsalam.. Iye.. tu adalah normal..