scan sesuai minggu ke berapa?

Assalammualaikum ..nak tanya scan minggu berapa sesuai..sbb nurse dah bagi tarikh tapi kandungan masa tu baru 9minggu. Ada sahabat kata x nampak.. better 11-13minggu.. nurse pun kata kalau x dpt p kerajaan g swasta.. bila2 boleh. . so ada sesiapa boleh bagi cadangan atau pendapat? Terima kasih:)

1 Balas

Nak buat detail scan kena kandungan umur 18minggu-24minggu. Boleh check jantina baby sekali. https://www.google.com/amp/s/my.theasianparent.com/detail-scan/amp Tapi klo nak check jantina je murah sikit dari detail scan. Boleh google klinik yg buat ultrasound dekat dengan rumah puan.