scan atau tak?

Assalammualaikum mummy semua. Nak tanya perlu ke scan swasta utk tahu gender. Atau tak payah? Cek kk tak nampak sbb doc dkt kk cek pun kemain sekejap nau ? bru letk ok baby semua ok dah siap. Tanya gender apa pun dia kata belum nampak. Perlu ke tak? ? Skrng dah 23week.

2 Balas

Ikot sis laa.. Pd sy perlu sbb snang nk beli brg bby,, hehee... 23week mg da nmpk jntina nye..

3y ago

boleh je kalau nk further gender scan di klinik swasta.Kadang2 kita sebagai ibu bapa mesti excited nk beli barang2 baby.Kalau nk selamat pilih warna @ corak Unisex both boy @ girl boleh pakai.

Ada duit lebih buat la kt swasta.