makanan kuat kn rahim

assalammualaikum mummy semua mknan apa yg kuat kn rahim ye.. 5w3d.. td pi jmpe dktr tp dktr bg ubt kuat kn rahim sbb smlm ada coklat pd spender tp ari ni ada lg.. tp skit sgt.. huhu. mummy buntu ni.. riso smua ada..

1 Balas

Rehat byk2 n jgn buat kerja berat atau stress. N jgn skip mkn ubat n folic acid. Doa byk2 semuanya ok mudah2an ada rezeki. Tu je pengalaman sy. Dr segi mknn xpnh dgr plk ada yg boleh kuatkn rahim. Klu spotting makin byk atau perut terlalu sakit better terus hospital.

4y ago

aamiin.. trima ksh... semoga smua baik2..