Berat badan

Hi assalammualaikum mummy mummy dan bakal mummy ? boleh share tips tak mcm mne nak maintain kan berat badan ? Sy baru 26 weeks tp dah nak masuk 3 kali minum air gula sebab berat sentiasa naik ? Alhamdulillah result semua okey . dah jaga makan semua tp berat tetap naik , mummy mummy semua ade tips tak ?

7 Balas

Saya minum air gula sekali jer kandungan dah masok 7 bulan,berat still sama tak naik..cuma naik 2 kilo jaa dari awal pregnant sampai sekarang berat sama tak naik,tapi scan berat baby naik hihi dokter ckp oke jer😊