Sakit pinggang belah kanan

assalammualaikum mommy2 semua saya dah masuk 25w 5d, dah 2-3 hari juga pinggang belah kanan sakit mcm lenguh2. suami kata sabarlah sikit baby nak membesar. Sampai saya buat kerja rumah kerap kena rehat n duduk sekejap. Adakah biasa atau mcm mana ya, sakit bhg pinggang belah kanan hanya bhg belakang sahaja? Saya pertama kali mengandung n lagi2 dah brp bulan je nk due. lagi satu contraction palsu salah satu mcm mana ya?

1 Balas

contraction palsu tu mcm sebenar tp ia tidak terlalu kerap sgt. tp harus jgk bjage2.. klau sakit trs g hsptl plsu ke x biar dktr yg tentukan.. #23Dec2020 #IbuRA #28Left #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec