Keputihan coklat

Assalammualaikum mommies..siapa pernah ada pengalaman keputihan bercampur darah tetapi tk terlalu merah mcm coklat2 gitu semasa mengandung?sy 16week 4days..dah refer dokter n scan bby semua okay..cuma risau kenapa ada keputihan bercampur darah..actually sy dah stop ubat kuatkan rahim sbb doc ckp dah tk perlu..cuma skrg sy kene on balik ubat tu sbb msalah ni..

1 Balas

Sy pernah ada pengalaman tp masa awal preg je sis dalam 2 bulan awal preg macamtu. risau jugak time tu sebab doc kata tak normal kalu tiap hari macamtu. Tp bile scan baby ok alhamdulillah.. sekarang alhamdulillah dah takda.