Keputihan bercampur coklat

Sy dh 4 hri keputihan coklat ketul ii , makin lame makin pudar colour dia & makin cair . . sy pergi klinik cek . Dr scan tgk kantung okay lagi . Lpstu dr ambk sampel keputihan. Dr bg ubat msuk kt bawah ( vagina ) . Malam tu lps g klinik tgk keluar lagi keputihan tapi bercmpur colour pudar & coklat terang ketul ii. Bahya tk? Ubat belum guna lg sbb sebelum tidur bru guna. Sy tkut la, ke sbb makan buah limau jdi mcm tu . Sbb masa makan malam sy ad mkn buah limau sebiji . Sebelum mkn , kencing xde keluar keputihan tu . #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Saya pun sama sis kantung masi ade tp keluar keputihan coklat dah masuk 3 hari. Tak kerap tp ade la 1 hari tu 2-3 kali keluar.. lagi2 masa nak kencing tu keluar la keputihan coklat tu. Pg klinik scan katanya dlam rahim ade darah and ancaman keguguran/mungkin nak gugur😭 taktau la saya pu x berharap sngat skrng ni and redha andai bukan rezeki kalini. Tp perut x sakit cuma keputihan coklat je. 🥹

2y ago

Tu la, doktor pun ad ckp kalau ad darah terus g hospital sbb tkut tk mnjdi. Semoga kite ad rezeki & kandungan kite baik ii je . Amin 🤲🏻

sis try kurangkan manis, bykkan rehat, kurang kan berjalan n jgn diri lama2..

2y ago

Okay baik, nnti sy cuba . Terima kasih tau 😘💕