Upt negative

Assalammualaikum mommies semua. Saya dah late period 5 hari. Tapi perut bahagian bawah asyik crammed. Breast sakit. Bila check upt negative. Siapa ada pengalaman and simptom macam ni? Boleh share? And lepastu u all pregnant ke?

4 Balas

Boleh cuba pergi klinik utk scan tgk rahim lepas tu mintak check darah utk test beta HCG. Ada yg upt memanjang negative tp pregnant. Just in case klu mmg rasa mcm pregnant tp upt still negative, blh cuba mcm sy suggest.

3y ago

Wah terima kasih banyak atas advice!🥰 saya akan try scan nanti.

sy pun camtu mula2. perut rasa cam senggugut. breast sakit sgt. buat upt negative. then g klinik, result still negative jgk. so lepas dh delay period 2 minggu sy test lg upt alhamdulillah positive.

3y ago

breast sakit lame x? sye upt positif tp g klnik negetif, breast pnh rse sakit..tp skjp je. skng bnyk rse angin² dan sakit pinggang, sye pon confius pregnent ke x.. bile repeat lg upt..negetif plk😅

assalamualaikum sis A'in Fatihah..sis dh prgi scan ke? mcm mne? doc kata ape? sis pregnant x?

bole cek di klinik swasta utk kepastian