Tiada alahan..

Assalammualaikum... Momies2 semua... Saya nak tanya... Normal kah kandungan dah 7weeks... Tapi tak ada alahan langsung?? Yang ada.. Kerap penat dan asyik nak tidur sahaja... #babyke3 #taksamapengalaman

12 Balas

saya baru 5weeks alahan teruk ' nasi tak lalu .. asyik nak muntah je . perit 🥲 ..

3y ago

tulah pasal.. orang lain ada alahan... saya tak ada pulak...😅 suami kata baguslah tak ada alahan.. tapi macam tak biasa pulak.. yang sebelum2 ni.. ada je alahan walau tak lama... tapi kali ni.. lansung tak ada... selera makan makin bertambah,asyik penat dan rasa nak tido je...😅