songsang

Assalammualaikum.. Kndungan sy dh masuk 36 minggu. Td scan bby. Doktor kate bby songsang lagi. Kepala kat atas, punggungnya kat bawah. Masih ada peluang lagi ke utk bby berpusing balik.. risau nya.. ??

2 Balas

Jika msih ada ruang..in shaa Allah blh brpusing lg..jika x try tnye doc ttg prosuder ecv.. biasa doc akn buat ecv jika songsang sblm kita brsalin.btlkn bby pd kdudukan spttnye..sis.jgn stress2 k.. ada option lain..t8 care k 😉