double line terang

assalammualaikum. kalau double line dan terang macam ni, confirm pregnant ye ? saya batu first time 😣 rasa excited bila nampak double line terang mcm ni. seminggu lewat period, rasa nak check upt. sekali tadaaa 🙈

double line terang
18 Balas

Positif pregnant. Tahniah!

2y ago

Hehe seronok kan. Biasa 7-8 weeks dah boleh jumpa doc, Inshaa Allah waktu tu dah boleh nampak jantung baby berdegup. Jgn skip folic asid ye dan jgn lupa inform kt klinik berdekatan utk dapatkan tarikh buka buku.

ya positif hamil

Congrats 🧡

tahniah puan

tahniah..

tahniah

Tahniah

yaa