kandungan 5week

Assalammualaikum ibu2. Ada yak kat sini penah ada pengalaman scan usia kandungan 5week . tdi sy pgi scan tpi doc tak nmpak apa2 . adakah sbb masaih kecil. Sy rasa down sngt ni . sbb sblom ni sy mengadung tanpe janin selame 4 bulan .

71 Balas

Mybe 5weeks too early..jaga diri. Jagan kesihatan..jaga pemakanan..makan makanan berkhasiat..insyaAllah tak ada apa2🤗

Try scan transvaginal lg clear.. And boleh tahu seawal 5mggu.. 😌 Normal klu takda morning sickness.. Sya pun takda morning sickness

Kalau 5 week sepatutnya ada nmpk mcm dot dlm perut. Tkpe sis tunggu 9week baru pergi scan. Inshaa Allah dah boleh nmpk jantung dah.

Too early sis. Try at 8 weeks. InShaa Allah dah nampak heartbeat dan bentuk baby. By 12 weeks dah nampak bentuk baby yg sangat cute

kndgn br 5wek4d scan kt prut nmpk kntung je..scan tvs dh nmpk jntg bby..tp lom dpt dgr sbb kcl lg..sbr ye sis..keep pstve slalu...

masa sy 5 weeks pun tk nampak . next scan pergi masa 8 weeks . baru nmpk hehehw . dont worry . in shaa Allah ada rezeki this time

awl lg . biase 8week ke ats . tu pon kdg blom tntu nmpk janin lg . kdg nmpk jntung je . kdg da nmpk janin tpi jntg blom .

InshaAllah..semoga yg baik2 shj mendatang..take c..keep positive ya..moga ada rezki awk dpt baby kali ni..aamiin3 YRA..

sis.. i feel you... xpe.. nnti 8week or 9 weekpegi scan lg...doa byk2 pd Tuhan... reduce stress and bed rest okay.

Sy wktu 5week pn x nmpk. Nmpk kantung je. Tp doktor ckp normal. Repeat scan wktu 8week bru nmpk baby n heartbeat.