Test line kabur , adakah saya pregnant ?

Assalammualaikum hai semua , saya memojnyai masalah hormon tidak seimbang , period juga tidak teratur selepas mendirikan rumahtangga. Saya juga pernah mengalami keguguran untuk pertama kali nya . Belum sempat untuk merasa moment yg bahagia sebagai ibu yg sebenar2nya . Insya Allah semiga diberikan peluang untuk saya dan suami . Persoalanya sekarang adalah , pagi tadi saya check pregnancy saya , test line kabur . So if u guys tahu tak kenapa . m

5 Balas

Test line kabur sebab hcg rendah. Kalau kandungan sihat, hcg akan double up setiap 2 hari dan upt makin terang. Repeat upt lagi nanti. Moga makin terang.

4y ago

thanks you awak , mmg ingat nk double check balik . nnti bru kita g klnik

Repeat 2minggu lagi sis

4y ago

okay sis baik lah

Nnti repeat lg

4y ago

okay yunk , tq 😊

repeat upt

4y ago

okayy , nnti saya repeat lagi .