Tips utk hilangkan gatal2 bhg breast dan perut

Assalammualaikum and Good Morning Mommies. Alhamdulillah, pregnancg sy dh masuk 20 Weeks. Lately, Bhg breast dan perut sy selalu gatal2.. Mommies yg lain hadapi masalah yg sama juga ka? Ada tips x utk kurangkan rasa gatal2 tu? Kdg2 masa tidoq xsedar pun tangan dok mengaru.. Allahu..

1 Balas

Saya alami gatal2bahagian breast..cara saya..kalau berpwluh mmg mandi..sbb bila brpeluh kompom gatal2..sy elak pkai bra d rumah..sapu bedak sikit..

5y ago

InsyaAllah sy akan try nanti.. tq for tips 😊