Gatal di bahagian perut

Ada tak mommies yang mengalami masalah yg sama, gatal2 dibahagian perut. Tapi bukan sebab kulit kering. Ada tips atau product yg boleh diguna utk kurangkan gatal? Tq #ingintahu #firstmom

4 Balas

saya lh tuuu.. gtl sgt aih prut. klu tido mlm xsedar Pon duk mnggaru. smpai bnyk gila stretch marks sy... sy sapu losyen Allano by Amway je skrg.

12mo ago

so far mcm mana sis lepas pakai losyen allano tu?

lap perut dengan micellar water dan kapas. guna jenama Siimple. kurg gatal tu nanti. doktor sy bg aquoeus cream.

12mo ago

saya pun dapat cream tu tapi sapu2 tak jalan hahaha

Jangan garu nnt berparut. Saya guna minyak kelapa dara

12mo ago

time sedar tak garu. time tido tu rancak pulak jari jemari haha. minyak kelapa dara saya dah try juga. masih gatal. huuuu

Sis try pkai lotion allano dri amway.

12mo ago

ok baik tq sis