Kena Buang Cyst Minggu Ke 14..agak Mencabar Mengandung Kali Ini.

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua, sy di khabarkan oleh doktor pakar setelah pertemuan bersamanya harini agar me buang cyst yg jenis multiple (byk rumah) yg berisiko bersaiz 6.2 x 5.8 cm. Bercelaru memikirkan sehinggakan air mata mengalir. Mujur suami ada disisi menenangkan. Menantikan detik dibedah pada 24/2 nnt...doktor khabarkan terpaksa bedah cara menegak.Ya Allah, ia menambahkan kerisauan sy kerana ada pengalaman cearser sebyk 2 kali sebelum ini. Doakan sy dan baby sihat dan selamat. Amin.

10 Balas

Semoga cept sembuh