Hamil Dan Cyst

Selamat sejahtera. Waktu disahkan hamil 4 minggu doktor pun diagnose saya ada cyst berukuran 3. 2 cm?.. Berbahaya ke?Ada kemungkinan tak ia makin besar? Ada sesiapa tak kat sini yang ada pengalaman macam saya?

1 Balas

Sy awal taun keguguran then skt rengat xsudah2 rupanya bila scan dpt tau ada fibroid dlm rahim bhgn atas (xganggu baby) size 3.2x3.4cm. then prgnt blk after 2 month bila check still ada with that size smpai lah 2mggu lps. Awk tny x doktr cyst tu di bhgn mana,dlm rahim ke?cyst sy prnh kena taun 2018 about size 4.8cm. Luar rahim..ms tu skt sgt. Xleh sentuh lgsg kwsn perut. Tp xpg operate sbb belum 5cm. Sy cuba pntg dri ambik mknn berhormon ayam biasa,dgg lembu,air soya. Lauk nasi ms tu cuma ikan je. Alhamdulillah ms sblm tu haid xteratur sbb cyst tp bila lps cyst hilg terus haid teratur smpai ke skrg xde. Cuma fibroid je la kne pantau2

5y ago

Hahahaha.. Alaaaa lama ke. Jenuh ni.. Awak cek apa je masak bukak buku pink haritu