Adakah semua bahan2 ini selamat? 16w3d

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua warga theAsianParent.. Saya mengalami batuk yg serius sampai terkencing2... Saya x mengambil sebarang ubat batuk, lalu sy google petua cara hilangkan batuk. Adakah bahan2 dalam gambar tu selamat untuk kandungan. Sebab sy dah x tahan sgt2 dah batuk ni..

Adakah semua bahan2 ini selamat? 16w3d
2 Balas

Tak tahu la okay ke tidak. Tengok bahan2 semua tu mcm selamat sbb kita pun letak dlm masakan kan. Tapi selalu orang suggest makan madu. Sy pun selalu batuk2 sampai terkencing2. Kt rumah sy takde madu, sy cuma minum pati delima gulsan. Tu je paling cepat utk hilangkan batuk sy.

5y ago

Sama2 🤗

Sis. Sy pernah jugak batuk teruk masa awal kehamilan. Sy pergi klinik swasta and dia bg ubat batuk yg selamat untuk ibu mngandung. Just inform sis xsihat batuk2 and sis mengandung. Alhamdulillah batuk sy kurang skrg dh masuk 7bulan dh

5y ago

Ok.. Tqsm sis, share info