Tolong saya perlukn pendapat ibu2 semua

Assalammuaalaikum ibu” , skrng saya dh 33weeks 5days tapi belum buka buku .... mak saya ckp suruh nikah bru buat buku tpi saya tkthu mcmne nk ckp sbb sedih sangat.... saya mmg belum bernikah , tkde spe tolong saya untuk settelkn semua benda .... saya hnya mintk tolong pada waris saya tpi dorng kata nk buat malu family ke buka buku dulu ? ... ape saya perlu buat ibu2 boleh ke saya dtg kk ckp nk buka buku tpi mak tknk teman dia suruh saya gi sorng 😢 ape” skrng bawah umur perlukn waris kn hmm #First_Baby

Tolong saya perlukn pendapat ibu2 semua
33 Balas

awak . saya pun mcm tu , tp nurse xde suruh mak bapa dtg pun . cuma nurse bgthu time dh beranak nak keluar wad hosp tu bru perlukan waris sbb bawah umur . kalau waris awak mcm tu . awak pergi sorg2 . dorg confirm refer jkm . nnt bersalin pun jkm dtg ... sbb awk bawah umur .. sye aritu kawin masa dh 3 bulan . alhamdulillah ustaz ckp sah cuma nya mcm2 lah x blh , bin kan nama bapa pun x blh .. awk please ye pergi klinik ..bahaya . bila2 masa blh bersalin .. takkan awk nk bersalin dkt rumah ? Ya allah . semoga urusan awak di permudah ye sayang . ❤️🥰

2y ago

Esk saya pergi sis semoga urusan saya di permudahkan thankyou sis ❤️😊