Tolong saya perlukn pendapat ibu2 semua

Assalammuaalaikum ibu” , skrng saya dh 33weeks 5days tapi belum buka buku .... mak saya ckp suruh nikah bru buat buku tpi saya tkthu mcmne nk ckp sbb sedih sangat.... saya mmg belum bernikah , tkde spe tolong saya untuk settelkn semua benda .... saya hnya mintk tolong pada waris saya tpi dorng kata nk buat malu family ke buka buku dulu ? ... ape saya perlu buat ibu2 boleh ke saya dtg kk ckp nk buka buku tpi mak tknk teman dia suruh saya gi sorng 😢 ape” skrng bawah umur perlukn waris kn hmm #First_Baby

Tolong saya perlukn pendapat ibu2 semua
33 Balas

awk pi klinik kk biase awk ckp je nk jumpa doc dlu n awk cerita..ank sulung sy dlu kes mcm awk ni sy bwh umur n blom kawin,nnt doc tu akn suruh misi situ tlg awk n diorg akn buat report ke jkm(jabatan kebajikan masyarakat),lpstu nnt diorg akn buat tmn awk untuk buat report insyaallah..lpstu akn ad saksi,polis,n 3 org akn biacara awk,sme ad kisah awk btl atau tipu !n awk akn kene warded sampai jkm dtg untuk uruskn kes awk n awk akn dihantar ke pusat,mcm sy dlu (taman sri putri cheras)lps bersalin tgk pd pegawai awk sme ad awk blh keluar terus klau andai kata awk dh nk masuk 18 n ahli keluarga awk x nk amik tunggu la genap 18 bru awk blh keluar klau waris nk amik lps bersalin awk dh blh keluar n buat surat beranak ank ap smua kos hospital,checkup smua pusat jkm akn uruskn nnt tu jgn risau x pun dkt pusat nnt akn ad misi yg akn tlg bkk kn buku pink untuk awk