normal ke 33w perut mengeras sambil pusing .

Assalam .. tumpang tanya .. sekarang saya pregnant 33w .. anak ke 3 .. normal ke kalau sakit perut memulas² .. celah kelengkang pon dah sakit² .. selalu kalau dah start baring nak bangun tuh Ya Allah Ya Rabbi memang sakit sangat² .. baru² ni pon suami ajak besama .. selama saya pregnant 8bulan tak de besama cuma baru ni je bersama .. Soalan saya .. normal ke kalau 33w sakit perut cam memulas² .. baby selalu pusing mengeras ?? tq

2 Balas

Saya pun dulu macam sis jugak.. Dan disebabkan tu jugak la saya beranak awal 31minggu.. Mulanya niat saya pergi hospital nak check keadaan baby je, last2 kena tahan sebab dah buka 2cm.. Esok tu dah bersalin😅

4y ago

Ank berat ok x

Yes its normal sis