☺️

Nak tanya, saya dah 3 hari sakit perut memulas. Baru ni tadi mual pastu muntah. Kenapa ya? ? #33w

3 Balas

Normal tu.. simptom 3rd trimester.. ada sstgh ibu mngndung mmg akan mual n loya balik bila masuk 3rd trimester.. kepala baby yg semakin membesar menekan sistem pencernaan.. tu slh 1 cara usus kita self clean utk bg ruang pd baby..

ko p je la hosptl...bkn mslh ak ko nk sakit perut ke ape...attention seeker ea

4y ago

Haha. Lucu jgk baca komen org mcm ko ni. Xptt pun ko ada dkt sini. 😂 Mmg bkn masalah kau. Org kat sini nak minta pendapat. Kita Saling sharing. Tgh depression ke? Tiber angin

Ade salah makan ke

4y ago

sama dngn saya,tpi saya bru 30 mnggu