Air selusuh

Assalam. hi... sy nak tanya berkenaan air selusuh... sekarang sy 37w... mgu depan 38w kena serah diri utk ceaser atas nasihat doc... mak mertua ada amikkan air selusuh, dia kata dah boleh start minum... tpi sy was2 sebab takut sakit pulak nti... 😅😅 biasanya air selusuh minum bila dah ada contraction kan? tpi sy nak ceaser.... erkkk... confius la... 😆 boleh bantu sy bagi pendapat.... tq

38 Balas

better tak prlu nak ambk . sebb nti sakit dlu sbl cntrction . sbb czer kan . ia normal

Boleh thu x air selusuh tu cara buat dye mcm mne ? Selalu dgr tp x thu cm Mne air nye

4y ago

Ok tq sis

5 anak x pernah minum air selusuh semua normal 2 induce.

Tak pyh minum sis... Nk czer kn...

Kalau czer tak perlu mnum sis

Klau czer rsanya xprlu mnum..

czer xperlu selusuh.

takperlu if czer