Perut mengeras @ berangin.. sakit

Assalam.. Sy da prgy 24w. Ada tak mommy2 berpengalaman sebegini.. Perut mengeras berangin.. Ada rasa sakit.. Sampai tak merasa pergerakkan baby.. Perlukah sy pergi check out.. Saya da mula risau sebab dari semalam lagi.. Saya mmg ada masalah kurang lawas.. ??

1 Balas

Masa 25weeks perut saya pun mcm mngeras. Tapi baby gerak je. Doc ckp air ketuban sy mcm byk sikit. Better check lah kot.

5y ago

Tula.. klinik tadi takda alatnya.. Jadi Dr. keluarkan surat.. minta pakar dari klinik/hospital gov fllow up..