Tompok merah sejak lahir

Assalam, sy baru bersalin czer awal bulan 4 baru ini. Di dahi n belakang kepala baby sy ada tompok merah macam ni . Normal ke tak ya ? ?

Tompok merah sejak lahir
13 Balas

Saya rasa normal je sbb baby saya (4 months) pun ada jugak tompok merah tu. Dekat area belakang leher je la. Dekat kepala dah takde. Kebetulan sepupu saya (3 months) pun ada jugak tompok tu. So maybe takde masalah.

Tanda lahir. Lama2 nanti hilang sendiri. Anak saya yang no.2 ada kat dahi masa lahir. Makin anak membesar tanda tu akan pudar dan akan hilang.

Anak saya ada kat perut...kat atas kelompak mata...dr kate normal je...bile besar...die akan hilang sendiri....

Ohh tnda lahir tu..adik sy pn bgtu dkt tgn dia😅 merah2 pink.. sy fkir pnyakit tp mak ckp birthmarkkk

Tompokan merah itu tanda lahir.anak sy tompokan merah pulak pada jari.smpai skrang masih ada

Normal je sis..Tpi lmbt sikit nk hilanG...Ank sye sjk lahir smpai lah dlm 4@5bln dh hilang..

Birthmark..baby sy dr lahir smpai skrg 5bln still ade lg..

macam ank sy.dr ckp birthmark.

x pasti sis munkin tanda lahir 😁

Ni sis