Tompok putih

Ini knpa ya? Anak sy 2 bulan lebih ada tompok putih ni. Mula2 merah lepas tu jdi tompo putih. Ada sesiapa pnah mengalami situasi camni? #pleasehelp #1stimemom #firstbaby

Tompok putih
3 Balas

sye pernah kene situasi cmnie...sis kene rajin basuh area leher...sapu losyen atau bedak...alhamdullilah anak saya 3 Ari da ilang...sbb leher berlapis cepat berpeluh pastu cmpur ngn Susu yg tumpah atau muntah...

3y ago

sis pkai bedak anakku..tp ikut kulit baby bedak mana yg sesuai..huhu...smpai skrg sis asyik cek je leher baby...takut JD Blik😅😅

rjuk doc sis..doc akan cek

sama