hi semue ...

assalam semue..nak tnye klau bayi umur sebulan..kuat mnyusu ttapi tidak buang air besar da 2-3 hari..buang air kecil shj..ape yg perlu sy bwat.

2 Balas

macam anak saya even doc cakap normal tapi saya laa yang terlebih risau 🤣.Bby ad kentut2 n meneran macam nak berak cumaa xad ap yang keluar xtahulaa kenapa macamtuu,sembelit ke atau sebab lain..Kalau ad mommy yang pernah alami bolee share

Normal je kalau fully bf.. Kalau lebih dari 5 hari baru kena risau