hospital besalin kl yg baru

Hai momy2 semue..sape2 da besalin...tahniah..pd yg da selamat melahirkan...da..selamat berpantang...momy2 nk tnye..ade tk...mamy..yg besalin kt hospital besalin hkl yg baru...story sikit..bole..harga..camane..services ok tk...plz..mamy2 share..sikit..sebb kite..nk bersalin sane nanti...tq..mamy2 semue

2 Balas

Semalam check up baru tanye nurse psl hkl. Nurse ckp mmg best la 3rd class mcm 1st class tp skrg hkl tgh pack. So dia ckp kalau saya ade solution lain dia soh p hospital lain. Jgn amek risiko bersesak2. Sbb ade patient dia yg dah pergi tp tak boleh warded sbb ward penuh. Tapi Wallahualam la kan. Moga dipermudahkan utk sis nanti.

5y ago

Harap2 camtul

Katanya best sebab hospital baru