Nifas keguguran 7 mnggu

Assalam semua, sy keguguran masa kandungan 7 mnggu..boleh tahu tak sape2 yg ada pngalaman mcm sy, darah nifas keluar brapa lama? Sy nie dah 4 mnggu 5 hri keguguran.

1 Balas

waalaikumsalam.. sy pernah alami keguguran sblom ni... usia kandungan ketika itu hampir 7 minggu.. darah nifas sy keluar dalam 2 minggu.. lps btol2 dah kering and takde darah, sy terus mandi wajib.. tak tunggu sampai sebulan atau 40 hari..