keluar darah berketul²

Keluar darah berketul² .. Maksudnya sy keguguran ke? Kandungan sy dah 7 minggu

keluar darah berketul²
4 Balas

mcm sye dulu. pernah keluar ketul² mcm perut ikan. mase tu 8weeks dah. pegi klinik dktor kate mcm twin tapi 1 dah x de. pegi hospital dktor sahkan totally misscarriage. sis pegi hospital terus ye🥺

Fobianya saya, kalau tengok macam ni, sbb pernah mngalami dua kali, terus ke emrrgncy hspital sis. Insyallah tak dak apa.

puan pergi check dengan segera ya. jangan tangguh2. nanti tunjuk pic ni dengan doc.

prgi hosptl terus