Skincare apa yang sesuai untk ibu mngandung?

assalam semua klau product wardah so far untk muka tba tba breakout teruk kluar miss j kecik kecik ni ok tk eh ? klau pkai wardah ? yg mna stu yg bgus ye hada labo ke wardah ? sesuai tk untk ibu mngandung

Skincare apa yang sesuai untk ibu mngandung?
11 Balas

Utk diri sy, sy xpkai apa2 skincare. Mmg awl2 trimester muka mmg breakout teruk...tp bila dh beralih trimester muka slowly makin ok. So masa tu sy cuba pkai skincare, alih2 makin teruk. Last2 mmg tak pkai smpai skrg 😅

2y ago

ye betul . memula awal trimester kulit kering teruk. Risau tgk. sebab tak pernah teruk macam tu. Pastu tukar wardah hydra. walaupun kadang2 pakai. kulit makin slow lps masuk sec trimester 🤭 bergantung pada atas hormon rasanya ni

try yg ni.. mama choice ni mmg khas untuk ibu mengandung dr kpla sampai ke kaki die punya product.. ubat gg pn ade.. TAP pn ade bg voucher untuk mama choice sblm ni.. mmg product ni editor choice lah

2y ago

betul...Saya suka mama choice hehheehe

Saya dari awal pregnant mmg pakai wardah je ,then beli moisture be glow sbb kulit kering , alhamdullillah la takde masalah makin org tegur berseri pulak 🤣

Saya sekarang pakai set basic AinaaBeauty je. Kalau skincare lain, jadi breakout muka.

2y ago

ok tk aina beauty ni prnh nak try hihi

Check ingredients sesuai tak dgn pregnancy. Kena rajin search

skincare ni ikut jenis keselasian kulit.. mmng kene try n error.. huhu

Saya stay dgn skincare yg biasa pakai.

saya pkai hada labo pun okay ☺️

bole pakai x skincare tabita? sy baru 6w

2y ago

ok tq

saya pakai simple dan hada labo