Suggest skincare pls

Hi mommy ! Sy preggy 22 weeks dh. Tp muka mashaallah teruk ye😂 kusam berjerawat. Boleh suggest kan tk skincare yg sesuai sbb duk scroll tiktok naik pening dh. Sy nk try hada labo punya product tp tk yakin. Ade tk yg guna hada labo kt sni?

4 Balas

Sy pn kusam dan berjerawat. Badan pn xpernah naik jerawat tetiba naik jerawat kecil2. Mmg hormon laa kan kalau mgandung?

4mo ago

Absolutely. No worries

Sy masa mengandung anak first haritu mmg kusam muka. Dah try mcm2 skincare tak jalan jugak. Hormon menguasai🥲

Saya pakai skintific dan glad2glow. Mula2 pregnant kusam, masuk trim 2. Alhamdulillah makin cerah! Dan dah takde kusam

4mo ago

skintific set glowing tu sis, selamat tak pakai utk pregnant?

sy pakai skintific set biru tu yg hydration. mmg kulit xkusam dn xkering.