kandungan dan cyst

Assalam saya sekarang pregnant 13w.. masa scan 7weeks lepas doktor scan baby n dalam masa yang sama doktor bagitahu ada cyst hampir sebesar 3cm.. buat masa ni belom pi scan lagi nak tengok perkembangan cyst tu?mengecut atau tak?.. ada tak mommy dalam ni pernah jadi perkara yang sama mcm saya

9 Balas

Saya detect cyst juga masa 6 weeks. Tp scan semula masa 10 weeks dah tak ada. Doctor ckp hormon pregnant ni boleh buat dia kecut/hilang. InsyaAllah sis xde apa2 tu...