Baby berusia 15 minggu..

First saya mengetahui diri preg.. doktor scan ada nampak cyst sebesar 3cm..n doktor cakap itu hanyalah cyst yg berbentuk cecair Dan tidak menggangu bby. Dan utk scan yg kedua pagi td, doktor cakap cyst saya sedah mengecut.. happy akak dengar.. Dan doktor ckp kaki bby dh nampak dh.. ? ?

2 Balas

Masa saya mgandung 12w, bleeding, doc scan bayi ok, then kesan cyst 2.5cm. then masa 16w saya bleeding sekali lg, doc scan bayi Alhamdulillah selamat, dan cyst dh takde. Moga kita selamat melahirkan anak kita nnt ye.

Alhamdullilah... Semoga baby membesar dgn sihat...