tak dengar hearbeat & tak nampak jantung

hi assalam saya first mom . harini pegi buat scan di klinik , kalau ikutkan dh 8weeks . tapi scan tdi doc ckp kandungan saya masih kecil , dan baru 6weeks . then heartbeat tak dngar then buat tvs pon tk nampak jantunh baby berkelip . kema refer lgi 2 weeks . normal ke kalau tk nmpk jantung lagi ? 😭😭

2 Balas

Semoga yang baik-baik je untuk awak dan baby. Dalam masa dua minggu ni, awak banyakkan berehat ya. Jangan buat benda berat dan jaga makan.

period irregular ke?

4mo ago

sebelum ni tak teratur , tapi bulan 10 & 11 ja period tarikh sama