BABY TAK MEMBESAR

Hi mommies, nak tny kalau pregnant 10 weeks then bila pegi checkup doktor ckp baby tk membesar n xde nadi jantung. Dktr ckp dh 2 mggu baby tk membesar n kena cuci.. ad harapan lgi ke utk baby membesar?? Ank first n rasa sedih sgt bila dktr ckp kena cucu😢

2 Balas

Sis follow up kk/swasta? Tak pasti sis. Tak ada pengalaman mcm sis. Tapi kalau dh tak ada heart beat mcm mana janin nk membesar? Jgn sedih. Redho. Allah nak berikan yg terbaik utk sis.

sy bru tjadi 8/7 dnc tanpa turun darah mahupun sakit 😢 ank first juga.. sedihh sgt setelah 3thn mnunggu