Kantung kosong

Assalam. Pernah tak mommies ada pengalaman 7 weeks pregnant tapi kantung masih kosong. Boleh share tak kenapa. Saya first time pregnant. Risau pulak.

3 Balas

sy ada pengalaman awak.. scan 7w kantung kosong tp ada yg ckp masa 7w ada jns xnmpk lg bila masuk 8-9w baru nmpk tp nasib xmenyebelahi sy… sy g scan masa 9w.. kantung sy xberkembang ngan baik doc ckp bru 6w.. pg esok tu sy bleeding… xg hosp lg mlm plk kantung jatuh bru g hosp doc sahkan keguguran sy doakan kandungan sis ok mgkin xnmpk lg inshaa Allah nnti repeat scan bby akan nmpk doa yg baik2 jgn pk negatif ya… take care awak💕

9mo ago

Aamiin 🤲🏻🤲🏻

mcm bby first sya 2thun lpas,xsure lh slh kira lmp or ape..tp msuk 12w bru nmpk bby,klau 7w bgi sya xpe lgi klau kntung kosong sbb jnis ssah nmpk..tpi bgi sya lh,xpelh..doakn je moga bby tnjuk cpat2 yee

9mo ago

Aamiin. Doakan saya ye

saya pun sama dgn awak sis,,bru 6w tapi npk kantung jer😭😭2minggu lagi bru p scan

9mo ago

Nak tnya, awak dh scan ke? Boleh tahu perkembangan awak?