Nak tanya mengenai upt

Assalam normal ka 8w3h upt test samar lg?sebb seblom ni 6w 7w naik terang,bila mai 8w jd mcm samar pula😅sya saje la cuba test seminggu sekali..terima kasih ya kawan2.dah scan hritu 5w dktr kata kecil lg.

2 Balas

adoi.. bila saje² buat kd confuse kan. Tak dapek nak nolong doh. 😅

hai sis boleh tahu updte tak? mcm mana dengan kandungan sis ya

2y ago

alhmdulillah.. semoga sy pun ada rezeki mcm sis.. sy pun sejenis sukat test upt setiap mggu.. insecure punya pasal.. sekali tiba weeks 7 dah samar pulak upt tu.. tpi simtom prgnant tu masih ada..pegi scan ada kntung n bby tapi tkde heartbeat lagi.. risauu..harap tkde ape ape laa..then selepas tu sis ada bt scan ke atau tggu lagi bbrp minggu?