Bsp

Assalam... Ni puasa mlm jugak ke ? X brpa fhm... Ank first dulu x de minum air gula. Yg ada pengalaman mintak share ye.. Tq

Bsp
9 Balas

Puasa malam sblm bsp jam 10pm-8am. (Masa puasa boleh mnm air putih saja) Bangun 8am - test 2jam after breakfast - test 2jam after lunch - test 2jam after dinner - test Contoh : sarapan jam 8.10, siap sarapan jam 8.30, jd testnya 2 jam after sarapan yaitu 10.30. Masa 2jam nih cuman boleh mnm air putih saja. Tapi buku sis tulis mulainya pukul 7, so boleh start dr 7 ikut klinik sis.

4y ago

Setelah test baru boleh makan lg

Start puasa pkul 10. Sebelum puasa boleh cuba minum jus lemon tanpa gula utk dptkn result cantik.

Iya sis mula puasa jam 10 mlm dan ambil darah jam 0730 pgi..

Awak pnya tarikh sama dgn sy mnum air gula ,

betul setiap kali bsp kena puasa

Ya.. Puasa lpas kol 10 mlm..

Ye puasa.last mkn kul 9 mlm

Ya puasa malam.

Ok.. Tq semua.