Boleh ke vaksin time 36 week pregnant?

Assalam ,nak tnye ad ke yg dh vaksin time 36 week , ad effect ap ap tak? Sy dh dapat tarikh tapi ragu2 nk vaksin sbb dh 36 week

2 Balas

๐™ฌ๐™จ๐™จ๐™–๐™ก๐™–๐™ข..๐™จ๐™ฎ ๐™ซ๐™–๐™ ๐™จ๐™ž๐™ฃ ๐Ÿญ๐™จ๐™ฉ ๐™™๐™ค๐™จ๐™š ๐Ÿฏ๐Ÿฑ๐™ฌ+..๐™ฃ๐™ž ๐™ก๐™œ ๐™จ๐™ข๐™œ๐™œ๐™ช ๐Ÿฎ๐™ฃ๐™™ ๐™™๐™ค๐™จ๐™š ๐Ÿฏ๐Ÿด๐™ฌ..๐™š๐™›๐™›๐™š๐™˜๐™ฉ ๐™ช๐™ฉ๐™  ๐Ÿญ๐™จ๐™ฉ ๐™™๐™ค๐™จ๐™š ๐™˜๐™ช๐™ข๐™– ๐™ก๐™š๐™ฃ๐™œ๐™ช๐™ ๐™ ๐™ฉ ๐™ฉ๐™ฅ๐™ฉ ๐™˜๐™ช๐™˜๐™ช๐™ +๐™ข๐™ฃ๐™œ๐™–๐™ฃ๐™ฉ๐™ช๐™ +๐™ง๐™–๐™จ๐™– ๐™ฃ๐™  ๐™ข๐™ ๐™ฃ ๐™Ÿ๐™š ๐™ข๐™–๐™ฃ๐™Ÿ๐™–๐™ฃ๐™œ..

Hi, sy pun vaksin 1st dose 35w4days. Setakat ni ok. Next vaksin pun dah nak masuk 38w.. Moga dipermudahkan