hidung berdarah semasa hamil

Assalam... nak tnya ada x ibu2 kat sini pernah alami hidung berdarah semasa awal kehamilan. Adakah ia normal

5 Balas

Klw sy dh 29w bru da brdrah hdung.. Tp doc ckap sbb pnas jax.. Cuba letak ais pda bhgian atas dahi n tngah2 atas hdung.. Klw still brdrah xhnti, it's mean kna g hospital la tu.. Tp klw dh buat smua tu, drah brhnti.. Kna bnyk mnum air jax.. Sbb pnas dlm.

Hi sis! Di sini ada sedikit panduan tentang hidung berdarah ketika hamil. Semoga berguna! https://my.theasianparent.com/hidung-berdarah-ketika-hamil?utm_source=question&utm_medium=recommended

Penah masa 7 week... Mngkin badan pnas masa tu... Normal utk sy.. Tapi kalo awk rasa risau better pegi cek la..

23 week ke... normal la kot...

Panas kot..