Tambah Darah

Assalam nak tanya ibu2 kat sini pernah ambil ubat tambah darah ni tak.. Berkesan tak untuk naikan hb? Harga pasaran brp ya?

Tambah Darah
2 Balas

xprnah lg dgr jenis tu puan...mkn ja ubt klinik bg...xyh consume suppliment lain...klu start prgnant smpai 12w, jgn skip folic acid...sy bli kt shopee ja...buka buku pink, hb sy dh 13.5...nt dh msuk 13w kets, Dr akn tukar kpada zincofer (free dri klinik)...mkn byk buah yg ad zat besi mcm delima dn jambu batu...bli susu yg ad zat besi (fernleaf fmily/everyday/nespray) yg murah shaja...alhamdulillah hb sy cntik shaja xkurg 12

Tak pernah jenis tu.. Tapi saya makan supplements shaklee.. Alhamdullilah dalm masa dua hari pegi check hb dah naik Nak tahu lebih lanjut boleh wasap saya http://www.wasap.my/60197857093/shaklee